Her finner du relevante dokumenter

La kursøren ligge på teksten på det dokumentet du ønsker å åpne, klikk med musen, så åpner dokumentet seg i et eget vindu.

Barn og sykdom

Vi følger retningslinjene i dette hefte som Stange og kommunene rundt oss har gitt ut. Det finner du her: Barnehager og smittevern

Rammeplan for barnehager regjeringens offisielle dokument som tar for seg mål og innhold for barnehager i Norge finner du her: rammeplan-for-barnehagen-bokmal2017

Årsplan for Grimerud barnehage for 2012-13. Ønsker du å printe denne årsplanen, er den ment å printe som hefte, men kan naturligvis også printes som et vanlig dokument, da får du ekstra stor skrift, og noen ekstra sider på slutten av dokumentet som er uten tekst.

I tillegg til denne årsplanen gir vi hvert år ut en kalender, hvor vi viser bilder fra barnehagen, og hvor viktige daoter blir fremhevet.

Her finner du våre vedtekter: Vedtekter oppdatert aug.17