Internasjonal dag i feb-16

Vi feirer nasjonene i februar måned! Det feires med mat, dans og utkledning, samt mange samlinger og mye materiell fra ulike land.

På vår internasjonale dag hadde mange kledd seg ut som enten mennesker eller dyr fra ulike deler av verden. Vi danset og holdt rytmen med "pinner" fra New Zealand, og avsluttet programmet vårt med en helnorsk "Per Sjuspring".

Denne måneden har vi flotte bøker fra ulike land på bokhylla. Førskolebarna våre har streket opp landegrensene til land som er representert i gruppa. Vi har lært om hvordan mennesker lever i andre land, og sett at både land og språk varierer mye. Så masse fint vi kan lære (og smake på) fra verdens nasjoner. Det er mye å undre seg over og utforske. Vi er glad for at vi får har mange nasjoner representert i vår lille barnehage!